Dedemsvaart

Kerstmarkt onder voorbehoud van maatregelen

Als kerstmarktcommissie zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereidingen van een kerstmarkt. Zoals u weet kunnen we als St Vitus kerk aanhaken op 11 december bij Dedemsvaart Events. Van 16.00 tot 22.00 uur krijgen we onze eigen plek op het Kalkoventerrein. Toch is het op dit moment nog onzeker of de kerstmarkt door zal gaan.

De landelijk afgekondigde maatregelen zeggen op dit moment dat er gecontroleerd gaat worden op QR-code, identiteit en gezondheidscheck. Daarbij weten we nog niet of er nog een aanscherping komt van de coronaregelgeving. Aan de hand van de actualiteit overleggen we als commissie nog of we deelnemen onder de geldende voorwaarden. Op dit moment zijn we nog wel bezig met de voorbereiding.

Drie tenten St Vitus
Vooralsnog gaan we er nog vanuit dat de kerstmarkt doorgaat. Wij hebben drie tenten tot onze beschikking. Eén voor koffie, snert, chocolademelk en knieperties. Een tent voor het Rad van de Kerst (vooral voor kinderen) en waar u een gokje kunt wagen op de boodschappen en een half varken. De derde tent is voor de verkoop van kerstartikelen, kerstgroen en andere lekkernijen. Hoe fijn zou het zijn als we elkaar even kunnen ontmoeten. Alleen moet het wel veilig en vertrouwd zijn.

Grafstukken
Wat sowieso door kan gaan is het maken van grafstukken door en voor eigen parochianen. Wij weten dat veel mensen prijs stellen op een mooi grafstuk. De grafstukken kunt u tot en met 6 december reserveren en 11 december ophalen.

U kunt uw belangstelling kenbaar maken via het secretariaat.
Tel.nr. 0523-610706

Grafstukken hebben een vaste prijs van € 12,50.

Hebt u nog zin om te helpen met kerstgrafstukken maken?
Meld u dan even bij het parochiesecretariaat.

Volg verder de berichtgeving via de kerk, de website of de media.
En houdt u veilig en een beetje afstand van elkaar.

De kerstmarktcommissie