Hoonhorst

Bedankt namens het Pastor Thomas Fonds

Namens het Pastor Thomas Fonds willen wij u allen hartelijk danken voor uw bijdrage aan de kerstactie. Door de verkoop van Kerstbomen, erwtensoep, rookworsten , bloedworst, bakleverworst balkenbrij en contante giften  , mochten wij het prachtige bedrag van € 1462,45 overmaken op de rekening van het Thomas Fonds. Ook mochten wij rechtstreeks op het bankrekeningnummer en aantal bedragen ontvangen. Hiervoor allen onze hartelijke dank.

Zoals Pastor Thomas aangaf in het vorige Dorpsblad , heeft hij een aantal gezinnen geld kunnen geven voor voedselpakketten . Door de corona pandemie konden de ouders van de kinderen niet werken, dus ook geen geld verdienen , en geen voedsel kopen. Vanaf het begin van de corona pandemie zij de scholen gesloten en werden de lessen online gegeven. Door de kerstactie , konden wij een aantal kinderen een smartphone met beltegoed  geven .  Hierdoor kunnen ze de lessen op school weer volgen. Zo hopen wij samen met u allen en samen met  Pastor Thomas een steentje te kunnen bijdragen voor onze medemensen.

Namens het bestuur van het Pastor Thomas Fonds en Pastor Thomas  nogmaals hartelijk dank. Tevens willen wij u allen een voorspoedig en vooral gezond 2022 wensen.
Bestuur Pastor Thomas Fonds
Pastor Thomas