Ommen

NIEUWE MISDIENAARS EN ACOLIETEN GEVRAAGD

NIEUWE MISDIENAARS GEVRAAGD

Hallo allemaal,

Op zondag 28 augustus zijn Lotte de Jong en Vera ten Have voor de laatste keer misdienaar. Hierbij willen wij beide dames hartelijk bedanken voor hun inzet. Na hun Eerste Heilige Communie zijn ze gestart als misdienaar en hebben ze vele keren gediend tijdens een viering. Bedankt!

Lotte en Vera waren de laatste twee misdienaars, dus dat betekent dat er op dit moment geen misdienaars meer zijn.

Gelukkig is er binnenkort weer Eerste Heilige Communie en Vormsel. Het zou mooi zijn als er in deze groepen kinderen zijn die ook een aantal jaren misdienaar willen zijn. Je bent ongeveer één keer in de maand aan de beurt.

Kinderen krijgen vooraf een duidelijke uitleg en er wordt geoefend. Tijdens de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie of het Vormsel zal hier nog meer over verteld worden.

Wil je meer weten of wil je je opgeven als misdienaar, mail dan even naar wemmyengerard@kpnmail.nl

Hartelijke groet, Wemmy

ACOLIETEN GEVRAAGD

Hierbij een nieuwe oproep aan U om onze acolieten groep te versterken. Onze 2 trouwe misdienaars Vera en Lotte nemen op zondag 29 augustus afscheid als misdienaar.

Nu zouden we heel graag zien dat er nieuwe aanwas komt, het liefst ook de jongens en meisjes van de basisschool, maar ook de dames en heren zijn van harte welkom. Zeker de dames zijn welkom, want ook in de andere parochies zijn er dames actief als acoliet. En Paus Franciscus heeft het laatst nog in een brief aangegeven dat ook dames hierin actief kunnen zijn.

Wilt U informatie hierover dan graag contact opnemen met Ton Hoogenboom: 06-33175370