Dalfsen

Laatste oproep voor najaarsbedevaart naar Banneux

Allicht heeft u gelezen dat er in het najaar een bedevaart naar Banneux wordt georganiseerd.
De opgavetermijn is inmiddels verstreken, maar er zijn helaas nog onvoldoende aanmeldingen. Dus u kunt zich nog opgeven voor deze vijfdaagse bedevaart van vrijdag 6 tot en met 10 oktober aanstaande.
Misschien denkt u: “Ik wil niemand tot last zijn” of “Ik kan niet zo goed meer; ik heb veel hulp nodig”. Juist dan is deze bedevaart wat voor u! Er gaan vele vrijwilligers mee en een groot deel daarvan is werkzaam in de zorg. Zij helpen u indien nodig, net zoals de thuiszorg dat doet of zoals de verpleegkundigen in een woonzorgcentrum dat doen. Zo bent u er even tussenuit, of kunt u met uw zorgen terecht bij Maria. U kunt uw eigen rollator of rolstoel meenemen indien gewenst, maar ook in Banneux zijn rollators en rolstoelen beschikbaar. Vrijwilligers brengen u naar de kapel of kerk voor de vieringen, geheel in het Nederlands of waar ook Nederlands wordt gesproken. Maar wilt u een kaarsje opsteken of naar één van de winkels, de vrijwilligers gaan met u mee.
Heeft u geen hulp nodig? Ook dan bent u van harte welkom, want iedereen is welkom in Banneux, bij Maria, de Maagd der Armen! Oud, maar ook jong, ziek, maar ook gezond. En dat voor € 365,-, inclusief busreis, verblijf, eten en drinken en verzekeringen.
Interesse? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Miranda Temmink, propagandiste, tel. 06-15563596.
De organisatie ziet graag uw aanmelding tegemoet!

Met vriendelijke groeten,

Miranda Temmink