Hoonhorst

Pastor Thomasfonds – Sproeifeest Hoonhorst 2022

Op 25 juni  mochten wij na een lange tijd van corona weer de Jaarmarkt en Braderie houden. De mark begon om 9.00 uur en het Shantykoor  De Stuwzangers uit Vilsteren brachten vanaf 10.00 uur hun muzikale klanken ten gehore. Het terras stroomde dan ook al zeer snel vol . Onder het genot van een kopje koffie of thee met cake of krentewegge  werd er genoten van deze prachtige muziek en  werd er door velen bekende melodieën meegezongen. Ook vond het broodje beenham of  hamburger  gretig afname.

Pastor Thomas had ons gevraagd om dit jaar een actie te houden om 75 kinderen van een lagere school in Sinnar te voorzien van een Schooluniform, schooltas , schriften en potloden. Een schooluniform en de verdere benodigde spullen zijn verplicht. Iedereen het zelfde uniform zodat arm of rijk niet zichtbaar is. We waren blij verrast dat de opbrengt deze morgen € 752,-  is geworden zodat een aantal van de kinderen naar school kunnen. Hartelijk dank hiervoor !!

Mocht u voor deze actie een bijdrage willen geven dan is dat van harte welkom op bankrekening NL 13 RABO 0138641262 t.n.v. Pastor Thomas Fonds .
Ook namens Pastor Thomas  hartelijk dank voor uw bijdrage!