Ommen

Uitje misdienaars

Uitje misdienaars en vraag om kinderen en volwassenen die willen helpen assisteren tijdens de viering!

In november was weer het jaarlijkse uitje met de misdienaars naar de bowlingbaan in Hellendoorn. We waren dit keer met een klein clubje, dus iedereen was vaak aan de beurt om te gooien. De winnaars waren Stijn en Vera.

Tijdens het uitje is er ook altijd aandacht voor de tieners die misdienaar geweest zijn en het afgelopen jaar gestopt zijn. Ze waren er dit keer niet bij, maar Julianne, Silvester, Nahom en Finn, nogmaals bedankt!

Binnenkort stoppen Stijn en Valerie. Ook hen willen we bedanken voor hun inzet!

Dit betekent wel dat er weinig misdienaars overblijven, we hebben er nog 3!

Als er kinderen zijn die willen misdienen horen we het graag. Wanneer je communie gedaan hebt kun je je aanmelden als misdienaar. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt. Kinderen die dit jaar communie of vormsel doen mogen allemaal 1 keer mee draaien om te kijken wat het inhoudt.

Er zijn steeds meer diensten waarbij geen misdienaars ingepland staan. Dan worden er acolieten ingepland. Acolieten zijn jongeren of volwassenen die assisteren tijdens de viering en dezelfde taken hebben als misdienaars. Dus ben je vroeger misdienaar geweest en wil je wel weer als acoliet helpen? Of wil je meer weten wat het inhoudt of een keer mee draaien om het uit te proberen? We horen het graag en zijn blij met je hulp.

Hartelijke groet, Wemmy. wemmyengerard@kpnmail.nl