We gaan naar Lourdes

Zaterdag 29 April gaan vanuit de Emmanuelparochie 42 parochianen op bedevaart naar Lourdes.
De plaats waar Maria 18 maal verschenen is aan Bernadette Soubirous een eenvoudig meisje uit de Pyreneeën.

In deze week hebben we een volle week met elke dag een eucharistieviering. We gaan deelnemen aan de lichtprocessie en sacramentsprocessie, we bewandelen de kruisweg en maken een  uitstapje naar de bergen en daarbij nog een eigen parochieviering. Het gaat een intensieve week worden.

U kunt met ons verbonden zijn in deze week met gebed maar ook via beeld. Op zondag 30 April zal de eucharistieviering aan de Grot om 10.00 uur plaats vinden. Deze viering wordt rechtstreeks uitgezonden op de Nederlandse televisie op Nederland 2. Ook onze pelgrims zullen hier aanwezig zijn.

Deze zondag gaan we ook om 17.00 uur aan de Sacramentsprocessie deelnemen. Ook deze kunt u met ons meevieren en met ons verbonden zijn. Als u de volgende link aanklinkt komt u bij de rechtstreekse beelden uit Lourdes. https://www.lourdes-france.org/nl/tv-lourdes/

Op maandag 1 Mei gaan we meebidden bij de Lichtprocessie die om 21.00 uur gaat beginnen. Ook hier kunt u via de rechtstreekse beelden verbonden zijn. https://www.lourdes-france.org/nl/tv-lourdes/

Later in de week hebben wij een Parochieviering met onze 42 pelgrims, daar gaan we bidden voor de intenties die ons zijn aangereikt tijdens een gebedsviering. U kunt nog intenties aanleveren bij Pastor Ria Doornbusch via email; pastordoornbusch@gmail.com of de app.

We gaan naar Lourdes en u kunt met ons verbonden zijn. Wees welkom om af te stemmen op https://www.lourdes-france.org/nl/tv-lourdes/ of hou de facebookpagina bij van onze parochie https://www.facebook.com/profile.php?id=100087967527521 waar we elke dag een verslag zullen delen.

We gaan naar Lourdes, en u gaat met ons mee in gebed en in ons hart.

Ave, ave

Pastor Ria Doornbusch